×

CRM Art is de creatieve partner voor al uw on- en offline communicatie

Een gemotiveerd team met kennis, know how en met 10 jaar ervaring in de sector. Vormgevers, webdevelopers, social media experts, we hebben het allemaal in huis! Uw logo, huisstijl, website, de juiste marketingstrategie, we kunnen het allemaal maken! bekijk onze realisaties

Merkcreatie

Naast herkenning zorgt een sterk merk voor duidelijkheid en houvast voor je klanten en medewerkers. Je merkidentiteit is een uniek verkoopargument; dat wat jouw zaak zal onderscheiden van een ander. Het is een combinatie van symbolen, gedrag en communicatie en wordt in alles weerspiegeld waaronder je logo, website, drukwerk, …

Merkidentiteit, Huisstijl, Logo, Naamcreatie, Branding/span>

Beeldcreatie

Wist je dat 86% van de informatie die onze hersenen oppikken visueel is? Ook verwerken we dit type content 60.000 keer sneller dan tekstuele content. Met sterke visuele content valt je bedrijf op in de massa en laat je een goede eerste indruk na. Daarnaast zijn video’s, foto’s, visuals enzovoort een krachtig middel binnen de marketing. Jouw boodschap op iemand zijn netvlies branden? Dat doe je met professioneel, sprekend beeldmateriaal!

Drukwerk, Videoproductie, Fotografie, Illustraties, Webdesign, Promotiemateriaal, Campagnebeeld, Visuals

Webcreatie

Een unieke website of webshop voor je zaak? Onze grafische vormgevers en technisch team staan voor je klaar! Omdat we met een CMS (Content Management System) werken maakt het jou mogelijk om ook zelf aanpassingen aan je website of shop uit te voeren. Wil je al wegdromen van je toekomstige website? Na een kennismakend gesprek voorzien we graag een preview van hoe je project er uit kan komen te zien.

afspraak maken

Website, webshop

Groeicreatie

Meer omzet creëren lukt al door de juiste marketingacties op te zetten. Onze marketingspecialisten werken de juiste strategieën uit en zetten resultaatgericht campagnes voor je op. Liever zelf aan de slag? Volg dan een van onze workshop en leer de knepen van het vak!

Socialmediamarketing, emailmarketing, SEO, SEA, Workshops

Nog niet gevonden wat je zoekt?

CRM Art is op alle markten thuis.
Contacteer ons met jouw idee.
Wij denken graag mee!

Gentseweg 203
8792 Desselgem
info@crmart.be
+32 56 36 14 88

Vul uw gegevens in en wij contacteren je snel!