Ontzorgen, in dat ene werkwoord zit onze hele visie samengevat. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in IT- en businessoplossingen op maat van bedrijven, met als sterkste troeven technologische knowhow en gericht advies. Wij willen een zeer brede dienstverlening aanbieden die ook op vlak van marketing, mobiliteit, telefonie en duurzaam ondernemen de juiste ondersteuning kan bieden. Om het salesteam te ondersteunen zoeken wij een outbound sales agent.

Wat ga je doen?

Als call agent bouw je samen met je salescollega's aan een eigen klantennetwerk. Hierbij zal je van veel interpersoonlijk professioneel contact met grote en kleine bedrijven en organisaties kunnen genieten. Je belt bedrijven om de diensten van CRM-Group voor te stellen en een afspraak in te plannen voor je salescollega. Je werkt in nauwe communicatie en samenwerking met het salesteam, als een geolied team.

Wie wij zoeken?

  • Je hebt een dynamische en positieve instelling
  • Je bent een bruggenbouwer en teamspeler
  • Je beschikt over vloeiende communicatie- en presentatievaardigheden met een sterke overtuigingskracht
  • Je bent een goede luisteraar en weet opportuniteiten te detecteren en erop in te pikken.
  • Uiteraard ben je vlot nederlandstalig/Frans.

Wat je krijgt:

CRM-Group biedt jou een compleet en motiverend loonpakket inclusief extralegale voordelen. Je komt terecht in een familiaal en hecht team met een zeer dynamische bedrijfscultuur en krijgt alle kansen om (door) te groeien in je job.

Mail je motivatiebrief en CV naar natasja@crm.be.