De CRM Group is een in diverse sectoren opererende ICT onderneming met een uiteenlopende waaier aan diensten. Zo is er de softwaredivisie, CRM.dev, de hardware divisie CRM.tec en het jongste broertje en webagency CRM.art die samen gestalte geven aan de CRM Group.

De Group verdiende haar strepen op vlak van verzekeringssoftware in België, waarbij ze als grootste onafhankelijk softwarehuis optreedt als prominent facilitator voor de sector. Door continue research naar innovatie zijn veel van de in huis ontwikkelde modules  en programma’s toonaangevend voor de markt. Voorbeelden zijn geïntegreerde paperless, telecom en webbased (zoals online shops en catalogi) applicaties met beheers- en CRM software. Voorts ondersteunen we ook het hardwarematig spectrum volledig.  Het beheren van uw huidig informaticapark of het opzetten van eenvoudige en complexe bedrijfsnetwerken aan middelgrote tot grote kmo’s.

Wat ga je doen?

Om onze helpdesk afdeling voor Insusoft te versterken zijn we op zoek naar nieuwe helpdesk-medewerkers. U staat in voor de support van ons beheerspakket voor verzekeringsmakelaars: Insusoft.

Wie wij zoeken?

  • Bij voorkeur een bachelor of master diploma of evenwaardig door ervaring
  • Bij voorkeur ervaring vereist
  • Grondige boekhoudkennis is een must
  • Tweetalig: Nederlands en Frans

Mail je CV naar jobs@crm.be. Of stuur uw sollicitatie naar CRM group , Gentseweg 203 , 8792 Waregem.