×

Key Account Manager – CRM Art

CRM Art is de grafische, web en marketing afdeling van CRM Group. CRM.art gelooft dat iedere onderneming kernwaarden heeft. In combinatie met de drive en de doelstelling van het bedrijf zorgt dit ervoor dat ieder bedrijf uniek is en zich kan onderscheiden van zijn concurrenten. CRM.art loodst zijn klanten zorgeloos naar deze unieke merkidentiteit. We zorgen voor een krachtige uitstraling en een sterk imago via originele en doelgerichte marketingcampagnes. Om CRM.art verder de laten groeien zoeken wij een Key Accountmanager voor West- en Oost-Vlaanderen.

Wat ga je doen?

Als Key Accountmanager voor CRM.art werk je vanuit jouw eigen regio aan een klantenportefeuille voor CRM.Art. Je pikt leads op, legt contact, geeft presentaties, deelt informatie en houdt contacten warm. Je volgt projecten nauwgezet op en je tilt samen met je collega’s CRM.art tot een steeds hoger niveau.

Wie wij zoeken?

  • Je hebt kennis van en voeling met marketing en communicatie
  • Je bent creatief ingesteld en denkt graag out-of-the-box
  • Je hebt een sterke overtuigingskracht
  • Je bent een bruggenbouwer en teamspeler
  • Je beschikt over vloeiende communicatie- en presentatievaardigheden
  • Je neemt het belang van de klant en het resultaat voor op een 9-5 ingesteldheid.
  • Je bent een ambitieus, gedreven en flexibel persoon die het huidig team en diensten naar een hoger niveau wil tillen.

Wat je krijgt:

Als Key Accountmanager voor CRM.art werk je aan je eigen klantennetwerk. Hierbij zal je van veel interpersoonlijk professioneel contact met grote en kleine bedrijven en organisaties kunnen genieten. CRM.Art  biedt jou een compleet en motiverend loonpakket inclusief bedrijfswagen en extralegale voordelen. Je komt terecht in een familiaal en hecht team met een zeer dynamische bedrijfscultuur.

Mail je CV naar jobs@crm.be. Of stuur uw sollicitatie naar CRM group , Gentseweg 203 , 8792 Waregem.

terug naar overzicht