Ik kan je nu al vertellen dat wij een groeiend en ondernemend bedrijf zijn.

Ontzorgen; in dat ene werkwoord zit de hele visie van CRM Group samengevat. Met hun verschillende divisies maken wij het waar om een totaaloplossing aan te bieden naar onze klanten toe.

Wij willen een zeer brede dienstverlening aanbieden die ook op vlak van marketing, mobiliteit, telefonie en duurzaam ondernemen de juiste ondersteuning kan bieden.

Hoe kan jij hier aan bijdragen?

Als Operational Manager IT ben jij de draaischijf met de nodige ervaring op onze It-afdeling . Je gaat mee ons gloednieuwe cybersecuritycentrum oprichten en runnen. Klinkt dit als muziek in je oren?

Wat ga je doen?

Je implementeert de doelstellingen van onze onderneming en zorgt voor een excellente dienstverlening naar de klanten. Alsook zal jij opportuniteiten detecteren en kan je hierbij ook procedures opstellen om het dagelijks functioneren te optimaliseren. Dankzij jouw goede opvolging van het team en het rapporteren van de resultaten verloopt de communicatie helder tussen de afdelingen waarmee je samenwerkt.

Wie wij zoeken?

Ben jij onze match met al een mooie ervaring in de IT-sector én je hebt de skills als een leidinggevende? Beweeg jij uit eigen initiatief en kun je met jouw enthousiasme anderen in beweging krijgen? Top!

Wat je krijgt:

Je mag rekenen op een compleet en motiverend loonpakket inclusief extralegale voordelen. Je komt terecht in een familiaal bedrijf dat gedreven en ambitieus is. Teamspirit staat hier voorop en de sfeer in de afdeling zit alvast heel goed!

Ben je benieuwd naar meer? Ik vertel je er graag meer over tijdens onze eerste kennismakingsgesprek. Bezorg jij me jouw cv? natasja@crm.be