De CRM Group is een in diverse sectoren opererende ICT onderneming met een uiteenlopende waaier aan diensten. Zo is er de softwaredivisie, CRM.dev, de hardware divisie CRM.tec en het jongste broertje en webagency CRM.art die samen gestalte geven aan de CRM Group.

De Group verdiende haar strepen op vlak van verzekeringssoftware in België, waarbij ze als grootste onafhankelijk softwarehuis optreedt als prominent facilitator voor de sector. Door continue research naar innovatie zijn veel van de in huis ontwikkelde modules en programma’s toonaangevend voor de markt. Voorbeelden zijn geïntegreerde paperless, telecom en webbased (zoals online shops en catalogi) applicaties met beheers- en CRM software. Voorts ondersteunen we ook het hardwarematig spectrum volledig. Het beheren van uw huidig informaticapark of het opzetten van eenvoudige en complexe bedrijfsnetwerken aan middelgrote tot grote kmo’s.

Wat ga je doen?

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het beheer en uitbreiding van jouw klantenportefeuille in gans Vlaanderen. Je gaat actief op zoek naar nieuwe klanten waarmee je een lange-termijnrelatie uitbouwt. Door middel van je kennis en kunde zorg je voor een doorgedreven opvolging van alle zaken. Wij bieden u een afwisselende (buiten- en binnendienst) allround commerciële functie in een groeiend bedrijf. U krijgt een hele brede waaier van producten en diensten die u kan aanbieden aan kmo’s en verzekeringsmakelaars. Bent u gedreven en bijzonder resultaatsgericht? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Als Account Manager ben je mede verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces, gaande van het genereren van leads over het presenteren van commerciële demo’s en events tot het verkopen van op maat van de klant afgestemde hard- en software producten en totaaldiensten.

Wie wij zoeken?

Een bachelor of master diploma Minimum 3 jaar relevante ervaring Een grote gedrevenheid- en verkoopsmentaliteit Tweetalig: nederlands en Frans Je bent geboeid en gepassioneerd door de wereld van IT.

Mail je CV naar jobs@crm.be. Of stuur uw sollicitatie naar CRM group , Gentseweg 203 , 8792 Waregem.