Ik kan je nu al vertellen dat wij een groeiend en ondernemend bedrijf zijn.

Ontzorgen; in dat ene werkwoord zit de hele visie van CRM Care samengevat.
Dankzij onze nieuwe en unieke oplossing gaan wij bedrijven voor een groot stuk ontzorgen.

Hoe kan jij hier aan bijdragen?

CRM Care heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van een uniek toestel dat het mogelijk maakt om ruimtes te gaan desinfecteren. Dat wil zeggen dat het de strijd aangaat met Covid-19 maar alsook alle virussen, bacteriën en schimmels vernietigt. Meer informatie hierover krijg je later.

Wat ga je doen?

Jij gaat de Belgische markt verder wakker schudden. Aan de hand van de gemaakte afspraken zal je potentiële klanten benaderen met je eigen taal en persoonlijkheid. Dankzij jouw goed en analytisch denkvermogen ben je er snel mee weg om ons toestel en diensten aan te leren. Geen zorgen, je leert alles on the job! Bezit jij de nodige commerciële flair en ga jij steeds voor the extra mile om jouw doel te bereiken?

Wie wij zoeken?

Je krijgt een unieke kans om een belangrijke rol te spelen in ons groeiverhaal! Je zal hierbij een actieplan opstellen zodat we weten wat jouw volgende stappen zijn in het traject. Dankzij jouw rapportage ben je voldoende transparant en zijn we op de hoogte van alle commerciële acties.

Wat je krijgt:

Ben je op zoek naar een ambitieuze en dynamische omkadering? Dan past deze werkgever bij jou! Je komt terecht in een plezant en gedreven team, waar je de vrijheid krijgt om je eigen werkwijze verder te ontwikkelen. Je mag rekenen op een compleet en motiverend loonpakket inclusief extralegale voordelen.

Word jij ook enthousiast van deze vacature? Dan ontmoeten we jou heel graag!

Bezorg ons je CV via lisa@match-jobs.be Verkopen is geen job maar een passie!