Onze Visie:

Veel ondernemers hebben duurzame ambities, maar weten niet altijd goed hoe eraan te beginnen of hoe ze verder in te vullen.

Met die gedachte in het achterhoofd ontstond even terug het idee van Shop 4 Climate, een initiatief met één duidelijk doel voor ogen:

‘bedrijven ondersteunen bij het schrijven van hun duurzaam verhaal door hen via een e(co)-shop een overzicht aan te bieden van duurzame cadeaupakketten en producten die leiden tot een duurzamer aankoopbeleid op de werkvloer.’

Onder het motto Happy People, Happy Planet, Happy Company willen wij daarom Shop 4 Climate lanceren.

Wat ga je doen?

Met onze nieuwste e-commerce platform, Shop 4 Climate, willen we Belgische bedrijven warm maken om te werken aan een duurzamere mindset. We willen aantonen dat duurzaam ook laagdrempelig, hip en trendy kan zijn. Shop 4 Climate staat voor: Originele geschenken, een uniek aanbod, duurzame producten met een verhaal en dankbare investering. Hier kom jij als geroepen! Er zullen afspraken gemaakt worden voor jou met potentiële bedrijfsleiders en inkopers waarmee je meteen aan de slag kunt gaan.  Dankzij onze presentatie, goodiebag en met jouw volle overtuigingskracht neem je ze mee in ons verhaal. Kortom, dankzij jou worden ze getriggerd tot meer. Je zult je zeker niet vervelen want bij onze e-commerce komt ook het logistieke gedeelte kijken. Je zal via ons platform de orders aflezen en ook mooi opvolgen. Hiernaast zal je onze Business Development Manager verder ondersteunen bij logistieke beslissingen en bezorg je haar ook een rapportage van je bezoeken.

Wie wij zoeken?

Je bent een leergierige persoon die houdt van netwerken  en je bent geboeid door duurzaamheid en e-commerce. Je staat open voor uitdagingen en je denkt mee met het bedrijf. Hiernaast heb je een analytisch vermogen en ben je cijfermatig sterk. Excel kent dan ook geen geheimen voor jou. Kan je jou zelf voorstellen in 3talen (NL-FR-ENG)? Top!

Wat je krijgt:

Je mag rekenen op een mooie verloning, een gevarieerde functie en tal van andere voordelen. Je komt terecht in een familiaal bedrijf dat gedreven en ambitieus is. Teamspirit staat hier voorop en de sfeer in de afdeling zit alvast heel goed!

Heb ik jouw interesse al opgewekt? Aarzel niet langer en bezorg ons jouw cv! natasja@crm.be.