Ik kan je nu al vertellen dat wij een groeiend en ondernemend bedrijf zijn.

Ontzorgen; in dat ene werkwoord zit de hele visie van CRM Group samengevat. Met hun verschillende divisies maken wij het waar om een totaaloplossing aan te bieden naar onze klanten toe.

Dit is wat Pentatec doet voor jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf beter kan ondernemen en dit in alle gemoedsrust.

Hoe kan jij hier aan bijdragen?

Onze bellers weten hoe belangrijk het is om te luisteren in een gesprek. Tijdens ons werk komen we allerlei soorten gesprekspartners tegen. Mensen die graag over zichzelf praten, mensen die juist veel informatie van ons willen en mensen waarbij een gesprek na enige moeite op gang komt. Ook jij bent altijd bewust van het belang van het luisteren om een gesprek echt waardevol te maken.

Wat ga je doen?

Je zal toekomstige klanten alsook onze eigen klanten contacteren om hen te informeren over onze dienstverlening Pentatec. Klantvriendelijkheid zit in je bloed en je bent een geboren beller. Dankzij jouw commercieel talent maak jij het mogelijk om kwalitatieve afspraken vast te leggen voor onze mensen.  Je deinst er niet voor terug bij een afgelegde telefoon, door jouw positieve ingesteldheid laat je jou niet ontmoedigen. Kortom; je haalt er voldoening uit bij het behalen van je doelstellingen.

Wie wij zoeken?

Ben jij iemand met al een mooie ervaring en een goed ontwikkeld commercieel vermogen? Beweeg jij uit eigen initiatief en kun je met jouw enthousiasme anderen in beweging krijgen? Je kan je vlot uitdrukken in het NL & FR? Top!

Wat je krijgt:

Je mag rekenen op een mooie verloning en nog tal van andere voordelen. Je komt terecht in een familiaal bedrijf dat gedreven en ambitieus is. Teamspirit staat hier voorop en de sfeer in de afdeling zit alvast heel goed!

Ben je benieuwd naar meer? Ik vertel je er graag meer over tijdens onze eerste kennismakingsgesprek. Bezorg jij me jouw cv? natasja@crm.be