Ik kan je nu al vertellen dat wij een groeiend en ondernemend bedrijf zijn.

Ontzorgen; in dat ene werkwoord zit de hele visie van CRM Group samengevat. Met hun verschillende divisies maken wij het waar om een totaaloplossing aan te bieden naar onze klanten toe.

Online veiligheid heeft een centrale positie binnen onze dienstverlening. Met onze preventieve IT-security oplossingen en GDPR-compliance maken wij je bewust van de gevaren die wereldwijd verbonden zijn. Om deze dienst extra uit te breiden zijn we namelijk op zoek naar jou!

Hoe kan jij hier aan bijdragen?

Als Key Accountmanager van onze Cyber Security afdeling vindt jij digitale veiligheid ook essentieel op de dag van vandaag. Je gaat actief mee op zoek naar Belgische KMO’s die potentiële klanten zouden kunnen  zijn. Hierbij ben je ook verantwoordelijk voor het volledige sales proces. Wat houdt dit in: 

  • Actieplan / plan van aanpak
  • Creëren van leads / klantenportefeuille uitbreiden
  • Geven van demo’s
  • Op maat gemaakte IT-diensten
  • Klantenopvolging

Wat ga je doen?

Dankzij jouw commercieel talent, overtuigingskracht en de nodige kennis van Cyber Security maak jij het mogelijk om warme leads aan te brengen en af te sluiten tot een verkoop. Door jouw positieve ingesteldheid laat je jou niet ontmoedigen. Kortom; je haalt er voldoening uit bij het behalen van je targets.

Wie wij zoeken?

Ben jij iemand met al een mooie ervaring en een goed ontwikkeld commercieel vermogen? Beweeg je uit eigen initiatief en kun je met jouw enthousiasme anderen in beweging krijgen? Je kan je vlot uitdrukken in het NL & FR?  Hiernaast heb je ook nog eens een feeling met Cyber Security? Super!

Wat je krijgt:

Je mag rekenen op een compleet en motiverend loonpakket inclusief extralegale voordelen. Je komt terecht in een familiaal bedrijf dat gedreven en ambitieus is. Teamspirit staat hier voorop en de sfeer in de afdeling zit alvast heel goed!

Ben je benieuwd naar meer? Ik vertel je er graag meer over tijdens onze eerste kennismakingsgesprek. Bezorg jij me jouw cv? natasja@crm.be