Ik kan je nu al vertellen dat wij een groeiend en ondernemend bedrijf zijn. Ontzorgen; in dat ene werkwoord zit de hele visie van CRM Group samengevat. Met onze verschillende divisies maken wij het waar om een totaaloplossing aan te bieden naar onze klanten toe.

Hoe kan jij hier aan bijdragen?

Heb jij een krachtige visie op het gebied van social media en wil jij niets liever dan deze visie omzetten in een missie met concrete doelstellingen? Weet jij de contactmomenten via social media te converteren naar beleving, inspiratie, tevredenheid en sales? Groen licht! Wij zijn op zoek naar een Social Media Expert die geobsedeerd is door social media. Hoe kan je het raden? Een expert die als geen ander ervoor kan zorgen dat onze 8 business units één van de belangrijkste kanalen in de marketingmix wordt. Je hebt een onophoudelijke focus op het verbeteren van prestaties en niet goed lopende campagnes vallen jou direct op.

Wat ga je doen?

Je zal instaan voor het ontwikkelen van creatieve social campagnes en je zal verantwoordelijk zijn voor het opzetten, beheren en optimaliseren van advertising campagnes. Je bent innovatief en je denkt mee met het bedrijf, dat wil zeggen; formuleren van winnende social media strategieën voor onze 8 krachtige business units. Dankzij jouw kennis en ervaring bereiken onze pagina’s de juiste doelgroepen.

Wie wij zoeken?

Je hebt een onophoudelijke drive om jezelf voortdurend te ontwikkelen en je hebt een analytisch vermogen met oog voor details. Je kan al mooie referenties voorleggen van jouw werk en je beheerst de social media etiquette? Goed!

Wat je krijgt:

Je mag rekenen op een mooie verloning en nog tal van andere voordelen. Je komt terecht in een familiaal bedrijf dat gedreven en ambitieus is. Teamspirit staat hier voorop en de sfeer in de afdeling zit alvast heel goed!

Heb ik jouw interesse al opgewekt? Aarzel niet langer en bezorg ons jouw cv! natasja@crm.be