Ik kan je nu al vertellen dat wij een groeiend en ondernemend bedrijf zijn.

Ontzorgen; in dat ene werkwoord zit de hele visie van CRM Group samengevat.
Dankzij onze nieuwe en unieke oplossing gaan wij bedrijven voor een groot stuk ontzorgen.

Hoe kan jij hier aan bijdragen?

Jij vindt digitale veiligheid essentieel en zoekt graag uit hoe je organisaties en systemen veiliger maakt. Met jouw vermogen tot kritisch analyseren spoor jij kinken in de kabel op en verhelpt deze in een oogwenk. Jouw creatieve kwaliteiten komen hierbij goed van pas, net als jouw proactieve instelling: ‘het is goed, maar hoe kan het nog beter?’ Dit vakmanschap in combinatie met jouw mentaliteit maken jou onze cybersecurity ingenieur!

Wat ga je doen?

Als specialist in cybersecurity breng je onze security-diensten naar een hoger niveau. Je gaat op projectbasis aan de slag bij verschillende organisaties. Hier analyseer je, geef je adviezen én implementeer je die. Jij zet ‘veilig voelen’ om in ‘veilig zijn’.

Wie wij zoeken?

Jij bent een ervaren IT-ingenieur met grote expertise, een track record en goede ideeën op het gebied van cybersecurity. Jij neemt graag het initiatief in eenproject, maar bent ook een luisterend oor voor collega en klant. Jij weet veel van governance, risk en compliancy en weet dit te vertalen naar je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast heb jij een technische opleiding afgerond op universitair niveau en relevante certificeringen zoals CEH, LPT, CISA, CISSP. Je neemt het belang van de klant en het resultaat voor op een 9-5 ingesteldheid. Je bent een ambitieus, gedreven en flexibel persoon die het huidig team en diensten naar een hoger niveau wil tillen.

Wat je krijgt:

Jij staat open om jezelf te ontwikkelen en nóg meer te leren over alles wat met cybersecurity te maken heeft. Zo krijg je veel verantwoordelijkheid, vrijheid in uw manier van werken, kun je certificeringen halen, maar ook nuttige trainingen volgen en inspirerende technische meetings bijwonen

Word jij ook enthousiast van deze vacature? Dan ontmoeten we jou heel graag!

Bezorg ons je CV via Annsophie.amez@crm.be

Verkopen is geen job maar een passie!