In het kader van CEO’s 4 Climate zetten we onze doelstelling verder om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Op het dak van onze gebouwen in Desselgem (Waregem) werden 52 zonnepanelen geplaatst die voor een jaarlijkse CO2-reductie van 11 ton zorgen. Na de installatie van een bijkomende regenput, het bannen van plastic flessen en het beperken van papiergebruik is dit een volgende stap als B2B-dienstenbedrijf naar een duurzame toekomst. Wij zorgen voor digitale gemoedsrust en een betere toekomst.

De investering in zonnepanelen brengt ons een grote stap dichter om als CO2-neutraal bedrijf de toekomst tegemoet te gaan. Als we een gezonde toekomst voor ons bedrijf en onze werknemers willen creëren moeten we blijven inzetten op duurzaamheid op verschillende vlakken. Dat is ook de het doel van de CEO’s 4 Climate.

Als voortrekker van de CEO’s 4 Climate community moeten we het goede voorbeeld geven. We hebben al een paar stappen ondernomen en we zullen er nog nemen.” zegt zaakvoerder Roland Maes.