×

Als globale IT-partner biedt CRM Group innovatieve oplossingen voor uw digitale comfort en veiligheid.

Ontzorgen

'Ontzorgen': in dat ene werkwoord zit de hele visie van CRM group samengevat. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in IT-oplossingen op maat van bedrijven. Met als sterkste troeven onze technologische knowhow en gericht advies. IT wordt alleen maar belangrijker en de digitale wereld blijft zich in razendsnel tempo ontwikkelen. De conclusie is duidelijk: een betrouwbare, innovatieve en proactieve IT-partner is een absolute must.

Technology

CRM IT biedt een totaaloplossing voor hardware, netwerk en telefonie voor uw bedrijf. Elk bedrijf is uniek qua structuur, werkwijze en doelstellingen. Daarom is uw IT-aanpak ook uniek. Wij bieden, via 100% maatwerk, de beste oplossing voor uw bedrijf.

meer

Development

CRM.dev staat voor de ontwikkeling van slimme software. Ons boegbeeld is Insusoft, hét beheerspakket in de verzekeringswereld. Naast de software zelf is er de support-dienst en zelfs een opleidingscentrum ter beschikking.

meer

Marketing en design

Een gemotiveerd team met kennis, know how en met 10 jaar ervaring in de sector. Vormgevers, webdevelopers, social media experts, we hebben het allemaal in huis! Uw logo, huisstijl, website, de juiste marketingstrategie, we kunnen het allemaal maken!

meer

Cybersecurity

Online veiligheid heeft een centrale positie binnen onze dienstverlening. Met onze preventieve IT-security oplossingen en GDPR-compliance maken wij je bewust van de gevaren van wereldwijd verbonden te zijn. Daarnaast is er onze gespecialiseerde cyberpolis die voor extra gemoedsrust zorgt.

meer

Automotive

CrmConnect is een onafhankelijke autodistributeur van nieuwe wagens. De troeven van CrmConnect zijn de aankoop van grote partijen voertuigen uit heel Europa, alsook het plaatsen van productieorders, op maat van onze klanten, bij verschillende fabrikanten. CrmConnect levert enkel naar professionele autohandelaren, dit internationaal. Om ons aanbod te bezichtigen kan u inloggen op ons klantenportaal. Dit klantenportaal toont echter maar een deel van het volledige aanbod, daar bepaalde aanbiedingen een selecte verkoop binnen een bepaald land vereisen.

meer

CEO's 4 Climate

Het doel van CEO's 4 Climate, of kort ‘C4C’, is het verenigen van bedrijfsmanagers die willen bijdragen aan een duurzaam klimaat. Bedrijfsleiders, bijvoorbeeld in de industrie, hebben vaak een slecht imago als het gaat om hun ecologische voetafdruk. Velen van hen willen bewijzen dat ook zij ecologisch bewust handelen.

meer