Hardware

Het computernetwerk is de ruggen- graat van elk modern bedrijf. Jouw productie of dienstverlening hangt dan ook sterk af van het goed functioneren van je hardware. De server, telefooncentrale maar ook preventie tegen online dreigingen vormen een essentieel onderdeel van je werking. Een moderne, maar vooral betrouwbare IT-infrastructuur biedt je de gemoedsrust om je te focussen op je bedrijfsactiviteiten zonder verdere zorgen.

Computers

Een performante PC of laptop kan een groot verschil maken in de productiviteit van je werknemers, net zoals een verouderd model heel wat frustraties teweeg kan brengen.
Een balans maken tussen prijs en kwaliteit is niet altijd evident, daarom staan we je graag bij.

Servers

Hoewel er meer en meer migraties naar Cloud omgevingen gebeuren, blijven servers een essentieel onderdeel van veel Vlaamse KMO’s. Of dit nu omwille van financiële, compliancy of privacy redenen is, bij ons kan je steeds terecht voor hulp bij het vernieuwen van je server.

Netwerk & Wifi

Een betrouwbare verbinding met het internet, je collega’s of je interne productiesystemen is cruciaal voor de productiviteit van je medewerkers. Een moderne infrastructuur biedt je de gemoedsrust om je te focussen op je bedrijfsactiviteiten zonder verdere zorgen. Voorkomen is in dit geval zeker beter dan genezen en een moderne infrastructuur biedt je de gemoedsrust om je te focussen op je bedrijfsactiviteiten zonder verdere zorgen.

Cloud solutions

Migraties naar mobiele Cloud platformen zoals Office 365 bieden uw firma een meer dynamische en flexibele manier van werken. In een cultuur waar onder meer thuiswerk steeds prominenter naar voor komt is dit geen overbodige luxe! Ons team van MCSA-gecertifieerde professionals helpt je graag verder!

Software

Uiteraard bieden we niet enkel fysieke diensten aan. Ook remote management software, antivirus programma’s, geavanceerde rapporterings- software en nog veel meer behoren tot de mogelijkheden. Voor ieder product staat een CRM-IT specialist klaar om je bij te staan.

Software in eigen huis ontwikkeld

CRM staat voor de ontwikkeling van slimme software. Door ons development-team worden 3 “apps” of softwarepakketten ontwikkeld.

Certana

Het meest complete beheerpakket voor de verzekeringssector

Bayou

Bayou is de eerste op de markt die alle actoren samenbrengt en laat communiceren met hun gemeenschappelijke klant.

Insusoft 2020

Nieuwe generatie beheersoftware.
Het aantal functionaliteiten binnen Insusoft 2020 is enorm en maakt het pakket zowel geschikt voor kleine als grote kantoren, over verzekeraars tot internationaal opererende master brokers.