Bel: 056 36 14 94 Open vandaag van 8.30 tot 17.30 (Gesloten van 12u tot 13u)

Modules

De afgeleide modules voorzien koppelingen met uw website (insusite), telecominfrastructuur (insutel) en bieden eindeloze toepassingen naar paperless office beheer (insudoc), business intelligence tools en mobiele dataconnectie. Voor heel specifieke functionaliteiten kan u zoals steeds ook een beroep doen op CRM voor maatwerk.

Uw financieel overzicht

Met de optionele boekhoudmodule van Insusoft hebt u al uw transacties met betrekking tot verzekerden, polissen en maatschappijen zo geregeld.

De kassa van de makelaar

De optionele Insusoft-module Termijnbeheer biedt drie belangrijke voordelen aan onafhankelijke makelaars die zelf de premies innen bij hun klanten (“inning producent”).

Insusoft gaat verder dan alleen het beheer van uw klantenportefeuille

Met de optionele module CAT (Commerciële Analysetool) kunt u ook analyses maken van uw portefeuille en op basis daarvan commerciële acties lanceren.

Papierloos werken

Insusoft maakt, als eerste op de markt, korte metten met de papierberg en met het vele tijdverlies.

 

Koppeling telefooncentrale

Het professionele communicatiesysteem voor kleine en middelgrote verzekeringskantoren.

Fleet en prevention: 
Online vlootbeheer

CRM staat al jaren garant voor het ontwikkelen van toonaangevende software. Dit bewijst ze andermaal opnieuw met het uitbrengen van de gloednieuwe module Fleet & Prevention.

Digitaal tekenen

Zoals u weet gelden er verstrengde gedragsregels voor de verzekeringstussenpersonen in het kader van Twin Peaks II en de Mifid II - regulering.

Insusoft 2020 biedt u daarom voortaan de mogelijkheid om stukken elektronisch te tekenen.

Contextuele uitwisseling met de maatschappij

Insuweb is het communicatienetwerk ontworpen door CRM. Het werkt met veilig versleutelde berichten via het internet en is bijzonder flexibel en helemaal gratis.